XANDER DE RYCKE
HOUDT HET VOOR BEKEKEN
2017-2018

Dat Xander De Rycke geen moer geeft om lange televisietenen, is intussen gekend. Naast zijn stand-up shows trekt hij sinds 2016 jaarlijks op tournee met “Xander De Rycke houdt het voor bekeken” (#HHVB). Een comedy special waarin hij het Vlaamse medialandschap op de korrel neemt.

Een nieuw tv-seizoen geeft stof tot nadenken en tot nieuwe scherpzinnige analyses. Dus keert De Rycke terug met een derde editie van HHVB. Dit najaar neemt Xander alles van september 2017 tot september 2018 onder de loep. Van sterke fictie tot zwakke reality en van kaskrakers tot box office flops. Niets is aan zijn blik ontsnapt. Zijn conclusie? Dat zal u de avond zelf moeten horen. Maar nu houdt hij het voor bekeken.

DE PERS OVER HHVB 2017-2018

De derde HHVB staat als een huis.
— De Standaard ★★★★
Nog diepgaander, scherper en creatiever.
— Knack Focus ★★★★
Oprechte irritaties, scherpe inzichten en genadeloze grappen.
— De Morgen ★★★★

Trailer

 

Benieuwd naar de vorige edities?

Die kan je hier integraal bekijken.

 

De pers over de vorige edities

Xander De Rycke wil in 100 minuten een punt maken, en dat doet hij met glans.
— De Standaard ★★★★
Xander De Rycke rekent af met de troep op tv. Een verademing in een medialandschap waar bijna niemand en public zijn mening durft te geven over wat er allemaal te zien is.
— De Morgen ★★★★
De comedian houdt ons geen televisiescherm maar een spiegel voor. Die confrontatie met ons eigen kijkgedrag steekt soms pijnlijk. Net daarom is Houdt Het Voor Bekeken een slimme comedyshow.
— Gazet van Antwerpen ★★★★

 

Anderen over de vorige edities

Er wordt wel eens gezegd dat Xander zijn eigen bruggen verbrandt in de media. Als hij het met dit soort sprankelend en sissend vuurwerk blijft doen, dan zit ik heel graag op de eerste rij.
— Lieven Scheire
Very funny indeed!
— Jelle De Beule
De Vlaamse satan Xander De Rycke heeft de mediakritiek heruitgevonden. Ga kijken!
— Peter Van de Veire
Xander doet in ‘houdt het voor bekeken’ waar hij al jaren goed in is: messcherpe observaties verpakken in steengoeie moppen.
— Henk Rijckaert